Крокети от охлюви с гъби

13/01/2016
Ваня  Величкова
отВаня ВеличковаПомощник Готвач629171
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо523
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварените и почистени охлюви нарязваме на дребно и смесваме с предварително запържен лук.

От маслото, брашното и млякото приготвяме сос Бешамел и оставяме да изстине.

Студения Бешамел прибавяме към охлювите и разбъркваме заедно със сварените и нарязани на дребно гъби, магданоза и подправките на вкус.

Сместа се замесва с яйцето и се оформят малки крокети.

Пържим в горещо олио, като ги потапяме в брашно, яйце, галета и пак яйце. Можете да ги поднесете както топли, така и студени.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар