Начин на приготвяне
Телешкото месо се измива и се подсушава. Смила се в машинка за месо и се посолява.
Прави се кюфте с дебелина 1 сантиметър и се запича на скара до готовност. Листото зелена салата се измива и се подсушава. Доматът се измива, подсушава се и се реже на дебели резени.
Киселата краставичка се реже на тънки ивици. Картофът се обелва, нарязва се на ивици и се пържи в олиото до златисто. Питката се разрязва на две и се загрява на фурна.
Върху долната половина на питката се слага листо от зелена салата, отгоре се редят резените домат. Върху тях се слага кюфтето. Върху него се слага лукът и ивиците кисела краставичка.
Отгоре се слага малко горчица и малко кетчуп и се покрива с горната половина от питката. Сервира се в чиния с пържени картофи, горчица и кетчуп.