Gotvach.bg»Рецепти»Туршии и зимнина»Буркани»Заешко месо с подправки в буркан

Заешко месо с подправки в буркан

Ж ЖечеваЖ Жечева
Новак
106367
Заешко месо с подправки в буркан
Снимка: Ж Жечева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
140 мин.
Общо
165 мин.
"Преди да има хладилници, е имало месо в буркани. Но дори и с хладилник предпочитаме месото в буркани, защото е супер вкусно"

Необходими Продукти

  • заешко месо
  • черен пипер
  • олио
  • сол
  • дафинов лист
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заешкото месо се нарязва на порции. В по-голяма тенджера се слага олио и месото се запържва до златисто, посолява се, подправя се и с черния пипер.

Така обработеното месо се подрежда в буркани, като на един буркан се слага по един дафинов лист.

Бурканите се стерилизират в продължение на 2 часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: