Начин на приготвяне
Смесете водата и прясното мляко. Разбийте яйцата и ги прибавете към течността.
Прибавяйте на тънка струйка брашното, при непрекъснато бъркане до получаване на палачинково тесто. Посолете.
Изпечете палачинките в подходящ тиган /около 10 бр./.
Разрежете кренвиршите на половинки. Завийте парче кренвирш във всяка палачинка и ги подредете в намазвена тава.
Наредете отгоре кръгчета домати. Разбийте яйцата с майонезата и полейте тавата. Изпечете до златисто.
Преди да извадите тавата от фурната, поръсете с настърган кашкавал и допечете до разтопяване на кашкавала.
Преди сервиране нарежете солените палачинки на парчета.
Запечените палачинки във фурна са готови.
Коментари