Марината за птиче месо

26/04/2011
"И най-неапетитното птиче месо ще се превърне в истински деликатес с тази марината!"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 168
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Към 1 литър вода прибавете оцета, зеленчуците, нарязани на едри парчета. Скилидките чесън се слагат цели. Сипете и подправките и сложете всичко да се вари 15-20 минути.

След това маринатата за птиче месо се прецежда и се оставя да изстине. Може да се съхранява само в емайлиран съд (без бакърен, цинков или алуминиев).

С така приготвената марината се залива птичето месо и се оставя да престои около половин-един час.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар