Марината за птиче месо

Марината за птиче месо

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
26/04/2011
"И най-неапетитното птиче месо ще се превърне в истински деликатес с тази марината!"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 118
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Към 1 литър вода прибавете оцета, зеленчуците, нарязани на едри парчета. Скилидките чесън се слагат цели. Сипете и подправките и сложете всичко да се вари 15-20 минути.

След това маринатата за птиче месо се прецежда и се оставя да изстине. Може да се съхранява само в емайлиран съд (без бакърен, цинков или алуминиев).

С така приготвената марината се залива птичето месо и се оставя да престои около половин-един час.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Kristine Tenova
Kristine Tenova
17.11.2019 14:23
доста богата марината - и на вкус, и на аромат.
0
0