Gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Маринати»Марината за агнешко месо

Марината за агнешко месо

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Марината за агнешко месо1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
"Знаете ли как се прави марината за вкусно агнешко? Вижте тук"

Необходими Продукти

  • вода - 600 мл
  • оцет - 250 мл
  • вино - 600 мл
  • черен пипер
  • джоджен - 1 връзка пресен
  • магданоз - 1 /2 връзка
  • девесил - 3 стръка
  • дафинов лист - 5 броя
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете всички съставки да кипнат заедно.

Оставете да се охлади напълно марината преди да сложите агнешкото - цяло парче или порционирано.

Накиснете агнешкото месо за поне 3-4 часа в марината.

След това отцедете от маринатата за агнешко месо и пригответе по конкретна рецепта.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
55
47
32
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Miss Tasty
Miss Tasty
с какво вино? - бяло или червено
17.11.2019 14:21
1
Ani Petrova
Ani Petrova
Много от рецептите тук са пълна измишлиотина
Нямат нищо общо с готварството
01.04.2018 11:44
1
4
Грудио
Грудио
пълни глупости..вместо това вино 600мл, бира за цяло агне и си пич
14.05.2014 18:02
5
stanka
stanka
Притеснява ме оцета, той обикновено стяга месото, най-добрата марината за агнешко, шилешко и овче месо е киселото мляко... изпитано...
11.04.2014 17:32
12
2