Студена пача

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
257
1k
377
640
1
15/01/2016
"Вадите тенджерата под налягане и ... останалото е въпрос на време "
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 323
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг.
  • свински крачета - 3 броя
  • чесън
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряват се месото и крачетата в тенджера под налягане, за да станат по бързо.

След това се начупва месото, слага се в бульона, овкусява се с чесън и сол и пачата се оставя да изстине.

Незалепваща алуминиева тенджера с капак 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Незалепваща алуминиева тенджера с капак 26 см
42.99 лв.
Виж ››

Очарователна алуминиева тенджера, която освен с външния си вид, ще спечели сърцето ви и с многото предимства пред другите съдове. Има удобни термоизолиращи дръжки за лесно пренасяне, двойно дъно, огнеупорен капак и незалепващо покритие. Сигурни сме, че вече си я представяте във вашата кухня. Тенджера с незалепващо покритие е тенджера мечта!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ваня Георгиева
Стига да си намериш такива или подобни торбички.Издържа доста време в камерата.
1
0
Гергана  Георгиева
Това е добра идея, ще си я запомня! Благодаря Ваня!
0
0
Ваня Георгиева
Ние я правим така в торбички от прясно мляко и я замръзяваме.
0
0