Сиропиран сладкиш с крокан

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
257
1k
377
650
1
18/01/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции12 парчета
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 476
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киселото мляко с 1 ч.л. сода бикарбонат и всички останали продукти, захарта, какаото, нарязаните орехи, кората на един лимон, ванилията и брашното се разбиват хубаво и се изпича.

След като изстине, се залива със сиропа /вода и захар/. След това се маже с маргарина, разбит с жълтъците и пудрата захар.

Най-отгоре се ръси с крокана: олиото и захарта се карамелизират до златисто, прибавят се орехите. След това се разстила на алуминиево фолио, след което се счуква на ситно.

Испанска форма за кекс Сърце-23%
За страхотни сладкиши препоръчваме:
Испанска форма за кекс Сърце
21.00 лв.
16.17 лв.
Виж ››

Страхотна форма за страхотни сладкиши с любимите ни хора. Да ви е вкусно!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар