Пълнени гъбки с бекон и топено сирене

Мариела ХристоваМариела Христова
Помощник Готвач
228
752
208
618
1
18/01/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 584
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме гъбите и внимателно отстраняваме и нарязваме на ситно пънчетата им.

Заедно с чесъна, бекона и кашкавала, също нарязани на ситно ги овкусяваме се със сол и черен пипер и разбъркваме добре. С получената смес пълним гъбките като отгоре ги затваряме с парченце топено сирене.

Печем ги в намаслена тава на 180 градуса за 10-15 минути.

Дълбок тиган с каменно покритие 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 26 см
26.00 лв.
Виж ››

Бъдете модерни - хапвайте здравословна храна, но без да давате куп пари за нея, а само малко - за тиган с незалепващо каменно покритие. Голям, удобен за работа, позволяващ готвене на всички любими храни, които семейството ви обожава.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ваня Георгиева
Ако са затворени все още само ги измивам а ако са узрели повече ги беля.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
11.05.2016 22:38
белите ли ги или само ги премивате?
0
0
Мариела Христова
Само ги измивам
0
0