Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени гъби»Пълнени гъбки с топено сирене и кашкавал

Пълнени гъбки с топено сирене и кашкавал

Dora GrozevaDora Grozeva
Помощник Готвач
1071k4232
Пълнени гъбки с топено сирене и кашкавал
Снимка: Dora Grozeva
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
5
"Докато бирата се изстуди, гъбите ще се изпекат до златисто - на това му се вика планиране"

Необходими Продукти

  • гъби - 1 килограм едри
  • топено сирене - 100 г
  • масло - 100 г
  • кашкавал - за поръсване
  • черен пипер
  • кимион
* мерки и количества

Начин на приготвяне

От почистените гъби се отстраняват пънчетата.

Подреждат се в тавичка, намазана с масло. Гъбите се пълнят с масло, топено сирене и подправките.

Налива се водичка да покрие дъното.Поставя се във фурна на 200 градуса, докато гъбите потъмнеят.

Поръсват се с настърган кашкавал и се допича до златисто.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: