Начин на приготвяне
Месото се нарязва на тънки жулиени. В купа се разбъркват виното, соевият сос, малко вода и сол. Месото се поставя в получената марината и се прибира за 1 час в хладилник.
Сачът се поставя върху студен котлон и постепенно се нагорещява. Намазва се с парче сланина или олио и в него се запичат до готовност парчетата свинско месо. Отстраняват се от сача и се поставят в съд с капак.
Чесънът се почиства и стъблата му се нарязват на парчета с дължина 2-3 см. Лютите чушлета се почистват от семките и се накълцват на ситни ивички.
В сача се поставят парчетата чесън и нарязаните люти чушлета, запичат се за около 2 минути, като се бъркат. Месото се връща в сача.
Ястието се сервира в глинения съд върху подходяща поставка.