Свинско с мед и соев сос

Свинско с мед и соев сос
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Мед и соев сос - двете тайни съставки за приготвянето на най-крехкото свинско месо"

Необходими Продукти

  • домашен кетчуп - 3 с.л.
  • мед - 3 с.л.
  • соев сос - 3 с.л.
  • чесън - 2 скилидки, пресован
  • пържоли - 4 бр.
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • олио - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа поставяме домашния кетчуп, меда, соевия сос, чесъна и ги смесваме добре.

Загряваме фурната до 180 градуса.

В тиган нагряваме олио и запичаме пържолите, които предварително сме подправили, със сол и черен пипер.

Готовите запечени пържоли поставяме в тавичка заедно с отделилия се сос.

Преди да поставим в тавата, ги намазваме с медената смес и поставяме във фурната да се изпекат.

Поднасяме ги топли с част от соса.

Свинското с мед и соев сос е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: