gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладки и Бисквити»Класически Виенски Сладки

Класически Виенски Сладки

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k6k2k8k6
Класически Виенски Сладки
Снимка: Добринка Петкова
1 / 2
29/06/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
60

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Замесете от изброените продукти меко тесто. Разбийте белтъците на сняг заедно със захарта. Разделете тестото на 4 части.

Всяка част от тестото разточете на правоъгълна кора.

Намажете ги с разбитите белтъци и поръсете със смлените на едро орехи. Навийте на руло, и нарежете на парчета (1 и 1/2 см).

Наредете сладките в тава, застлана с хартия за печене.

Печете на 170 градуса до порозовяване. Поръсете ги с пудра захар.

Класическите Виенски Сладки са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: