Тесто за декорация

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
24/01/2016
"За онези, които искат да станат истински майстори в кухнята и обръщат внимание на детайлите"
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо16 676
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата49
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Замесва се тесто от дадените продукти. Става доста твърдо, което трябва да не ви притеснява.

А ако е меко, добавете още брашно. Разточва се на кора, от която се изрязват кръгчета. Подреждат се, като се застъпват, след което се навиват на руло и така се получава роза.

С пръсти се дооформят листенцата. Този тип тесто може да се ползва и в суров вид на питки или торти, но може и да се изсуши във фурната на 45-50 градуса за около 20 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар