Начин на приготвяне
Нраязваме картофите на полумесеци. Измиваме гъбите и ги наситняваме.
Режем на ситно лука и топеното сирене - на кубчета. Махаме костилките от маслините.
Всичко това сипваме в намазнена тава. Добавяме 2 непълни ч.ч. вода, олиото и останалите подправки. Печем на 220 градуса.
След като картофите са готови, изваждаме тавата, поръсваме с настъргания кашкавал и връщаме обратно само да се разтопи.
Коментари
Това, че на Вас не ви харесва нещо, не е критерий за останалите :)
Освен това не е задължително да се придържате 1:1 с написаното. Може да си добавите, или изключите продукти - според вкуса.
Ако всичко се приготви по начина по който е написана рецептата ще се произведе един буламач и заносване на продуктите ...