Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Талиатели с уиски и сьомга

Талиатели с уиски и сьомга

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
6421k2162k1
Талиатели с уиски и сьомга1 / 2
25/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • талиатели - 250 г
  • сьомга - 50 г пушена
  • уиски - 250 мл
  • сметана - 500 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата се сварява в подсолена вода 8–10 минути до омекване и се отцежда.

Сьомгата се нарязва на ивици. Уискито се затопля, слага се рибата и се затопля само за 30 секунди.

В друг съд се затопля сметаната и се прибавя към рибата. Сосът се бърка с дървена лъжица и се изсипва върху пастата.

Сервира се веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: