Баница с лапад (зелник)

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1488140215215
25/01/2016
"Тази баница с лапад е вдъхновение от Ваня Георгиева. Как да не му се дояде на човек? Но освен хубавата снимка, баницата е и много вкусна!"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции20
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 970
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържвам ситно нарязания праз и лапад, добавям малко сол, джоджен и червен пипер. Свалям от кутлона, чукам яйцето и разбърквам.

Поръсвам от сместта върху кората, натрошавам сирене и малко олио.

Навивам по 2 кори и подреждам в тавата.

Пека в загрята фурна на 180 градуса.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар