Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени гъби»Гъби със сирене Чедър

Гъби със сирене Чедър

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
6421k2161
Гъби със сирене Чедър1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
1
"Пълнените гъби никога не са били толкова изкусително вкусни като тези - опитайте и се уверете и сами"

Необходими Продукти

  • чедър - 100 г настърган
  • гъби - 4 бр. големи
  • чесън - 1 скилидка счукан
  • галета - 50 г
  • масло - 25 г
  • пастет - 50 г
  • магданоз
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се нареждат в намазан с масло огнеупорен съд. Смесват се пастета, чесъна и галетата.

Всяка гъба се напълва със сместа и се поръсва с настъргано сирене.

Подправят се със сол и черен пипер и се поливат с разтопеното масло.

Пълнените гъби се пекат 20-25 мин. в предварително загрята до 180 °С фурна.

Украсяват се с магданоз. Сервират се с френско хлебче.

Гъбите със сирене Чедър са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: