Риба с орехов сос

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
630
17
1
30/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо920
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се измива и нарязва на порции. Натрива се със сол и черен пипер. Намазва се обилно с олио и се изпича на скара.

Ядките се счукват и се кипват в малко гореща вода заедно с обеления и счукан чесън и ситно нарязания магданоз.

Подправят се с оцета, солта и черния пипер. Филетата риба се заливат със соса и се сервират.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар