Хлебчета със солен пълнеж

01/02/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции16
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 060
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пълнени Хлебчета

Начин на приготвяне

От предната вечер хлебчетата се разполовяват и изтърбушват, без да се разкъсва кората на съответната половинка. Оставят се да изсъхнат.

На другия ден всяка половинка се потапя в прясното мляко.

Плънката се приготвя по следния начин: кренвиршите се нарязват на кубчета и заедно с лука се запържват в малко олио.

Всяко хлебче се пълни. Отгоре се слага малко кетчуп.

Пече се в предварително загрята фурна.

Професионален нож за хляб
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Професионален нож за хляб
24.60 лв.
Виж ››

Когато се храните, ще ви е по-сладко с перфектно нарязани филийки хляб, а такива ще имате с професионалния нож за хляб. Той е подходящ за рязане на тестени изделия и продукти с хлъзгава повърхност като цитруси, домати, чушки и други. Професионалният нож за хляб е пръв помощник в кухнята!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар