Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Пълнени Хлебчета»Хлебчета с пълнеж от свинско Buns Bao

Хлебчета с пълнеж от свинско Buns Bao

Хлебчета с пълнеж от свинско Buns Bao
Снимка: Мария Георгиева
1 / 2
12/11/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
8
"Може да се съхраняват хлебчетата с пълнеж от свинско Buns Bao в хладилник 7 дни, фризер до 1 месец, увити в хартия за печене индивидуално."

Необходими Продукти

  • наденица - 150 г свинска пикантна
  • зелен лук - 1 връзка
  • джинджифил - 15 г
  • сол
  • черен пипер
  • паприка
  • лют пипер
  • кимион
  • зехтин
  • лук на прах - на вкус
  • кашкавал - 20 г
  • соев сос
  • сос уорчестър
  • фиш сос
  • светло мисо 1 с.л.
  • доматено пюре - и 1 ч.л. с щипка захар
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тестото е класическо тесто за хляб с мая.

За тези хлебчета с плънка, първо, смесваме съставките на плънката, всичко нарязано на ситно, кашкавала настърган на ситно ренде. Това се прави с цел подправките да престоят и овкусят месото.

След това замесваме тесто, разделяме на 16-18 топчета около 55-70 г и оставяме да бухнат.

Взимаме всяко едно, разточваме на кръг с диаметър около 15 см и слагаме 1 с.л. лъжица смес в средата, увиваме внимателно, затваряйки всички дупчици.

Готвим на пара малките питки 9-10 мин.

Може да се съхраняват хлебчетата с пълнеж от свинско Buns Bao в хладилник 7 дни, фризер до 1 месец, увити в хартия за печене индивидуално.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: