Начин на приготвяне
Тестото е класическо тесто за хляб с мая.
За тези хлебчета с плънка, първо, смесваме съставките на плънката, всичко нарязано на ситно, кашкавала настърган на ситно ренде. Това се прави с цел подправките да престоят и овкусят месото.
След това замесваме тесто, разделяме на 16-18 топчета около 55-70 г и оставяме да бухнат.
Взимаме всяко едно, разточваме на кръг с диаметър около 15 см и слагаме 1 с.л. лъжица смес в средата, увиваме внимателно, затваряйки всички дупчици.
Готвим на пара малките питки 9-10 мин.
Може да се съхраняват хлебчетата с пълнеж от свинско Buns Bao в хладилник 7 дни, фризер до 1 месец, увити в хартия за печене индивидуално.