Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Хлебчета със солен пълнеж

Хлебчета със солен пълнеж

Хлебчета със солен пълнеж
Снимка: Наталиа Петрова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
16

Необходими Продукти

  • хлебчета - 8 бр.
  • кренвирши - 5 бр.
  • лук - 1 гл.
  • прясно мляко - 1 л.
  • кетчуп
* мерки и количества

Начин на приготвяне

От предната вечер хлебчетата се разполовяват и изтърбушват, без да се разкъсва кората на съответната половинка. Оставят се да изсъхнат.

На другия ден всяка половинка се потапя в прясното мляко.

Плънката се приготвя по следния начин: кренвиршите се нарязват на кубчета и заедно с лука се запържват в малко олио.

Всяко хлебче се пълни. Отгоре се слага малко кетчуп.

Пече се в предварително загрята фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: