Салата от китайско зеле и царевица

Рая АндоноваРая Андонова
Готвач
481
2k
872
934
6
02/02/2016
"Специалистите по салати препоръчват да опитате тази - много е свежа "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 738
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Зелева Салата

Начин на приготвяне

Листата се измиват и нарязват. Слагат се в купа. Морковът се настъргва при зелето в купата. Изсипва се при тях царевицата.

Краставицата се нарязва на полукръгчета или четвъртинки (зависи колко е широка).

Овкусява се със солта, олиото или зехтина и оцета или малко изцеден сок от лимон.

По желание може да се добави и магданоз.

Традиционен керамичен пахар с диаметър 20 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Традиционен керамичен пахар с диаметър 20 см
7.89 лв.
Виж ››

Стилен и много функционален керамичен пахар с традиционни български мотиви - дълбока паница, в която много салата може да поднесете.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Минко Андонов
Леко, свежо, вкусно
0
0