Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Запечени чери доматки със зехтин и кашкавал

Запечени чери доматки със зехтин и кашкавал

Запечени чери доматки със зехтин и кашкавал
Снимка: Веселина Константинова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
1
"Добавете малко свежест към дневното си меню с тази рецепта за запечени чери доматки с подправки"

Необходими Продукти

  • чери домати - 7 - 8 бр.
  • зехтин - 2 - 3 с.л.
  • кашкавал - 100 г настърган
  • босилек - сух
  • магданоз - сух
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разполовете измитите чери домати.

Наредете ги в подходяща тава и ги поръсете със зехтин.

Запечете ги във фурна.

Малко преди готовност ги поръсете с настърган кашкавал и допечете до разтопяване на кашкавала.

Поръсете с босилек и магданоз преди поднасяне.

Запечените чери доматки със зехтин и кашкавал са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: