Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Плодова торта»Бърза малинова торта с филирани бадеми

Бърза малинова торта с филирани бадеми

Бърза малинова торта с филирани бадеми
Снимка: Веселина Константинова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
10
"Едно от основните правила при готвенето е да не се изхвърлят продукти, а да се оползотворяват. Вижте какво може да направите с малко въображение!"

Необходими Продукти

  • блатове за торта - готови пандишпанови изрезки
  • крем - 2 пакета нишесте
  • прясно мляко - 700 мл
  • захар - 1 ч.ч.
  • малиново сладко - 1 бурканче домашно
  • филирани бадеми
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете крема по указания на пакета начин.

Наредете в подходяща чиния пандишпановите крайчета, като ги подредите във формата и дебелината на блат.

Полейте ги с крем и сложете от малиновото сладко.

Сложете втори блат изрезки и отново полейте обилно с крем.

Гарнирайте със сладко от малини и филирани бадеми.

Охладете бързата малинова торта с филирани бадеми консумация.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: