Сирене пане

20/05/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90610322
"Страхотно предложение за бърз обяд или вечеря за неочаквани гости, когато нямате време за готвене, но държите на вкуса!"
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо24 477
  • Преглеждания за месеца169
  • Преглеждания за седмицата36
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделете белтъците от жълтъците. Разбийте жълтъците с бирата и добавете брашно до получаване на много гъста каша. След това разбийте белтъците на сняг с щипка сол и внимателно прибавете към жълтъците.

Сгорещете олио в дълбок тиган, а сиренето, предварително стояло за 15 минути в камерата на хладилника, нарежете на парчета с големина по желание. Оваляйте всяко парче в сместа, след което в галета и сложете да се пържи от двете страни.

Ако искате по-дебела панировка, оваляйте 2 пъти в сместа и в галета. Готовото сирене пане отцедете върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура по избор. подобни рецепти тук

5 8
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Зорница74
Зорница74
04.02.2016 09:04
Да си оближеш пръстите!
0
0
4o4i
4o4i
05.05.2013 23:16
Много ни хареса -Перфектно е.Благодарим ви.
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв