Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Панирани Сиренца»Сирене пане в хрупкави кори

Сирене пане в хрупкави кори

rosicapirosicapi
Чирак
43180129272
Сирене пане в хрупкави кори
Снимка: rosicapi
1 / 3
16/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • сирене - 300 г
  • кори за баница - 3 - 4 бр.
  • яйца - 1 бр.
  • брашно
  • сол
  • черен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сиренето се нарязва на парчета.

Яйцето се разбива, добавят се солта, пиперът и брашно и се разбърква, като сместа трябва да е средно гъста.

Корите се разделят на четири. Сиренето се топи в сместа, слага се на кората от се завива.

Пържи сиренето пане се в загрята мазнина до златисто от двете страни.

Сервирате панираните сиренца - сирене пане в кори за баница се като предястие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: