Бързи пасти Оле

Бързи пасти Оле
Снимка: цветослава киркова
1 / 2
18/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
45 мин.
Общо
45 мин.
Порции
12

Необходими Продукти

  • пандишпан - 3 готови пандишпанови квадратни блата
  • крем - 2 опаковки Оле на Др. йоткер без варене, шоколад
  • крем - 2 опаковки Оле на Др. Йоткер без варене, ванилия
  • компот от праскови - сока на 1
  • прясно мляко - 1 литър
  • шоколад - 1 черен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе кремовете според указанието на опаковката (1 опаковка се разбива с 300 мл студено мляко).

Сложете единия блат в квадратна форма с откопчаващи се стени и леко го сиропирайте със сок от компот (не прекалявайте, защото блатът ще се разкашка, около 5-6 лъжици сок на 1 блат), изчакайте 2 мин. блатът да поеме сока и намажете с белия крем.

Отгоре сложете втория блат и го сиропирайте, нанесете единия шоколадов крем, сложете последния блат и другия шоколадов крем.

Нанесете добре и по борда отстрани, оставете в хладилник за 4 часа, нарежете на 16 парчета (пасти). Върху всяка шприцовайте по една розичка от бял крем, поръсете с настърган шоколад.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: