Начин на приготвяне
Пригответе кремовете според указанието на опаковката (1 опаковка се разбива с 300 мл студено мляко).
Сложете единия блат в квадратна форма с откопчаващи се стени и леко го сиропирайте със сок от компот (не прекалявайте, защото блатът ще се разкашка, около 5-6 лъжици сок на 1 блат), изчакайте 2 мин. блатът да поеме сока и намажете с белия крем.
Отгоре сложете втория блат и го сиропирайте, нанесете единия шоколадов крем, сложете последния блат и другия шоколадов крем.
Нанесете добре и по борда отстрани, оставете в хладилник за 4 часа, нарежете на 16 парчета (пасти). Върху всяка шприцовайте по една розичка от бял крем, поръсете с настърган шоколад.