Пълнен шаран с орехи и гъби

Пълнен шаран с орехи и гъби

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
27/05/2011
"Шаранът не е капризна за готвене риба, ако знаеш правилната рецепта. Ето и нашето предложение"
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо64 722
  • Преглеждания за месеца89
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука и гъбите и ги задушете в малко мазнина под капак. През това време почистете шарана и го натрийте със сол и млян черен пипер. Към лука прибавете нарязаните на дребно домати, натрошените орехи, накълцан магданоз, сол, черен пипер и виното.

Изчакайте докато течността поизври и свалете от котлона. Напълнете с нея шарана, зашийте го и го прехвърлете в намазнена тава. Покрийте го с кръгчета нарязан домат и го полейте с останалото количество разтопено масло.

В тавата се долива 1 ч.ч. гореща вода и се слага шарана да се изпече.

Рейтинг

5 10
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Тери
Тери
13.12.2013 11:19
Шарана стана много вкусен ,но сложих и 3 супени лъжици ориз . :)
3
2
Ахед Солак
Ахед Солак
06.12.2013 12:58
колко време се пече шарана
21
2