Карамелизирана тиква с прясно мляко

Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноватор3682762384
22/02/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 128
  • Преглеждания за месеца588
  • Преглеждания за седмицата186
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карамелизираме 3-4 с.л захар в тава. Изчистваме тиквата и я нарязваме на парчета върху карамелизираната захар.

Затопляме млякото и прибавяме останалата захар.

Заливаме тиквата и печем в загрята фурна на 180 градуса, докато тиквата усвои млякото добре.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар