Панирано топено сиренце

Мартина ТраковаМартина Тракова
Помощник Готвач
138
564
244
384
1
23/02/2016
"Днес ще ви разкрием тайната тайната на хрупкавите панирани сиренца"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 980
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Топеното сирене нарязваме на шайби. В отделна купа смесваме царевичното брашно с корнфлейкса, който предварително сме намачкали с ръце. Добавяме подправките.

Намокряме го с ледена вода и изтръскваме добре. Овалваме в брашното, после в яйцето и след това в корнфлейкса.

Пържим в горещо олио до златисто, като внимаваме топеното сирене да не се разтече. Поднасяме топли панираните сиренца.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
28.02.2016 17:16
+ сладко от горски плод, съвършено :)
1
0