Панирано топено сиренце

Мартина ТраковаМартина ТраковаПомощник Готвач138180301
23/02/2016
"Днес ще ви разкрием тайната тайната на хрупкавите панирани сиренца"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 930
  • Преглеждания за месеца233
  • Преглеждания за седмицата33
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Топеното сирене нарязваме на шайби. В отделна купа смесваме царевичното брашно с корнфлейкса, който предварително сме намачкали с ръце. Добавяме подправките.

Намокряме го с ледена вода и изтръскваме добре. Овалваме в брашното, после в яйцето и след това в корнфлейкса.

Пържим в горещо олио до златисто, като внимаваме топеното сирене да не се разтече. Поднасяме топли панираните топени сиренца.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
28.02.2016 17:16
+ сладко от горски плод, съвършено :)
1
0