Кашкавалени топчета със сушени кайсии и кедрови ядки

МаринаМаринаНовак1013
26/02/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене2 мин.
Общо12 мин.
Порции16
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо415
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начупените кедрови ядки се смесват с предварително скълцания магданоз. Кайсиите се режат на четири части, а кашкавалът се рендосва върху хартия за печене, застлана в тава.

Поставете съда в загрята на 200 градуса фурна за около две минути или докато кашкавалът започне да се топи.

След това тавата се изважда и се реже на правоъгълник. В средата на всяко късче се слага от сушената кайсия и се оформят топчета с ръце.

Така получените топчета се овалват в кедрови ядки и магданоз и се сервират. Добър апетит!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Марина
Марина
26.02.2016 16:13
Да пробвайте леко запечени в сух тиган :) Споделете после разликата.


Поздрави :)
0
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
26.02.2016 15:50
Чудесно предложение,аз бих запекла малко ядките предварително в сух тиган :)
0
0