Салата с бекон и миди

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
369
282
252
4
29/02/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 822
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В сгорещен тиган задушаваме лука, нарязан на ситно. Добавяме изчистените миди, запържваме 3-4 минути и слагаме виното.

Прибавяме розмарина при мидите, оставете да къкри 10 -15 минути. Оцеждаме от соса и вадим листата розмарин.

Сложете в купа и добавете нарязаните на кубчета бекон и кисели краставички.

Прибавете подправките на вкус и майонезата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар