Пикантна салата с печени чушки и катък

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
369
281
250
4
29/02/2016
"Пингвини, както е известно, има не само в южното полукълбо, но и в кухнята на опитните домакини "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 735
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете чушките на тънки ивици и ги сложете в купа. Прибавете катъка, пикантната подправка и смачкания чесън.

Разбъркайте добре и сервирайте топки от сместа в чиния, подправете с черния пипер.

Декорирайте с маслини и стрък магданоз.

Идеална салатка за ракийка.

По желание може да добавите натрошени орехи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар