Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Хапки»Парти хапки с риба тон

Парти хапки с риба тон

Наталия ПетроваНаталия Петрова
Готвач
3532k9802
Парти хапки с риба тон
Снимка: Наталия Петрова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
20

Необходими Продукти

  • франзели - 2 бр.
  • риба тон - 1 бр. консерва
  • майонеза - 1/3 кутийка
  • зелен лук - 2 стръка
  • магданоз - 2 стръка
  • маслини - за украса без костилки
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Франзелите се нарязват на филийки с дебелина около 1-2 сантиметра.

Рибата се изкарва от консервата, оцежда се от бульона и в дълбок съд се накъсва на ситни парченца.

Лукът и магданозът се нарязват на много ситно и се прибавят към рибата, разбърква се добре и се прибавя майонезата.

По желание може да се добави и малко сол. След това с получената смес намазваме мини филийките и украсяваме с маслини.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: