Пълнени гъби със сирене и кашкавал

Теодора МещероваТеодора Мещерова
Помощник Готвач
136
685
207
356
2
04/03/2016
"Пълнени гъби, които определено имат чар и вече ни карат да обмисляме кой е най-близкият магазин, откъдето да купим продуктите за приготвянето им "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 732
  • Преглеждания за месеца209
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват, почистват се, махат им се пънчетата внимателно, за да не се натрошат. Подреждат се в намазнена тавичка и във всяка се слага парче масло.

Пече се, докато се разтопи маслото и гъбите леко се запекат.

През това време се натрошава сирено и към него се добавя наситненият чесън и подправките.

Изваждаме гъбите от фурната, като няма нужда да я изключваме.

Пълним гъбите със сместа и отгоре ги поръсваме с настърган кашкавал. Пекат се до готовност.

Овална керамична тава за ценители-9%
Made in Bulgaria
Овална керамична тава за ценители
27.50 лв.
24.99 лв.
Виж ››

Уникална овална тава, изработена от троянска керамика - задължителен кухненски аксесоар за всеки дом :)

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Наталиа Петрова
Пропуснах чесъна и вместо кашкавал и сирене напълних гъбите с топено сирене.
2
1