Пълнени гъби със сирене и кашкавал

Теодора МещероваТеодора МещероваПомощник Готвач1362315502
04/03/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 474
  • Преглеждания за месеца192
  • Преглеждания за седмицата52
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват, почистват се, махат им се пънчетата внимателно, за да не се натрошат. Подреждат се в намазнена тавичка и във всяка се слага парче масло.

Пече се, докато се разтопи маслото и гъбите леко се запекат.

През това време се натрошава сирено и към него се добавя наситненият чесън и подправките.

Изваждаме гъбите от фурната, като няма нужда да я изключваме.

Пълним ги със сместа и отгоре ги поръсваме с настърган кашкавал. Пекат се до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Наталиа Петрова
Пропуснах чесъна и вместо кашкавал и сирене напълних гъбите с топено сирене.
2
1