Начин на приготвяне
Нарежете морковите на колелца, целината - на кубчета, чесъна - на ситно, обелете и цепнете леко дребните лукчета и ги запържете заедно в кравето масло.
Когато поомекнат, добавете ситно нарязаните магданоз, риган и джоджен, пържете още няколко минути и овкусете сместа с черен пипер и сол.
Отделно запържете в сгорещения зехтин нарязаното на порции и оваляно в брашно агнешко месо и също леко го поръсете с черен пипер и сол.
На дъното на гърнето разположете първо зеленчуците, върху тях подредете месото и върху него - обелените и ситно нарязани домати.
Залейте с виното и бульона, добавете дафиновите листа и похлупете съда. Сложете го във фурната и задушавайте на умерен огън до готовност.