Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Черна ряпа с кисело мляко и пресен лук

Черна ряпа с кисело мляко и пресен лук

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Черна ряпа с кисело мляко и пресен лук
Снимка: Севда Андреева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Общо
25 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • ряпа - 2 глави, черна
  • кисело мляко - 1 ч.ч.
  • зелен лук - 2 стръка
  • зехтин - 3 с.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме и настъргваме на едро ренде ряпата, накисваме я в студена вода за кратко и я отцеждаме.

Посоляваме и подправяме със зехтин, сол и черен пипер.

Смесваме ряпата в купа с киселото мляко и прибавяме нарязания пресен лук.

Разбъркваме и сервираме охладена.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: