Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Пюрета»Пюре от целина с мляко и самардала

Пюре от целина с мляко и самардала

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9587k
Пюре от целина с мляко и самардала
Снимка: Севда Андреева
1 / 2
09/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.

Необходими Продукти

  • целина - 2 глави
  • прясно мляко - 1 ч.ч.
  • самардала - на вкус
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • червен пипер - на вкус
  • зелен лук - 2 стръка
  • масло - 20 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме и нарязваме целината на парчета.

Сваряваме в смес от прясно мляко и вода, докато омекне.

Пасираме и подправяме на вкус.

Добавяме нарязан пресен лук и масло, разбъркваме и сервираме с печено месо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: