Яйчена салата със самардала

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
10/03/2016
"Много вкусна домашна яйчена салата"
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 933
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме яйцата, обелваме ги и ги нарязваме на ситно.

В купа смесваме майонезата, подправките, олиото и наситнените лук и чесън. Покриваме със стреч фолио и оставяме на хладно за 1 час.

Добавяме нарязаните яйца към сместа и разбъркваме.

Оставяме салатата покрита за още 1-2 часа.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Гергана  Георгиева
Тази салата винаги я правя след Великден,когато ми останат много боядисани яйца :-)
1
0