Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Раирани кренвирши

Раирани кренвирши

Мария ГеоргиеваМария Георгиева
Чирак
53274158295
Раирани кренвирши
Снимка: Мария Георгиева
1 / 4
12/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • кренвирши - 4 бр.
  • кашкавал - 300 г
  • шарена сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Правят се зигзагообразни прорези на кренвиршите.

Кашкавалът се нарязва на лентички, които се поставят в прорезите на кренвиршите.

Поръсват се с шарена сол.

Запичат се.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Да,така е освен вкесно трябва да е и естетично
13.03.2016 10:38
1
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Много са ефектни! И аз ги запичам така,но ги цепвам само от едната страна.Твоите са много по-интересни
12.03.2016 12:57
1
1
Покажи всички подкоментари