Пастет от печен патладжан

14/03/2016
Татьяна Балова
отТатьяна БаловаНовак10734
"Пригответе си много фиилйки , защото няма да може да спрете да ядете, докато не свърши "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 023
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжанът се изпича равномерно от всички страни и веднага след това се потапя в студена вода, за да запази светлият си цвят.

Обелва се и се смила в месомелачка или блендер. Поставя се в тензух или марля и се окача да се поотцеди.

След като се извади от тензуха, се смесва с майонезата, сиренето, орехите, счукания чесън и солта, и се разбърква добре.

Пастетът и се поднася за мазане на филийка.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар