Задушена царевица за гарнитура

Лидия - ГериЛидия - ГериГотвач2571541
15/03/2016
Приготвяне2 мин.
Готвене5 мин.
Общо7 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 859
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • царевица - 1 консерва
  • масло
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Царевицата се задушава в масло за около 5 минути, посолява се и се поднася топла като гарнитура към ястия по избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар