Начин на приготвяне
Разбийте заквасената сметана и крема сиренето с миксер до получаване на крем. Разбийте пудрата захар.
Разбийте на водна баня жълтъците и пудрата захар и бъркайте, докато обемът им се увеличи около 3-4 пъти. Прибавете към тях млечната смес и разбъркайте с дървена шпатула.
Разбийте белтъците на сняг, добавете ги към крема и отново разбъркайте внимателно.
Добавете рома към кафето. В тази смес се потапят бишкотите и след това започват да се подреждат в продълговата йенска форма.
Покрийте ги с крем. Вторият ред бишкоти трябва да се нареди напречно на първия.
Завършете тирамисуто с крем. Оставете го да престои една нощ в хладилника, а преди сервиране го поръсете с какао.
Тирамисуто Наслада за 30 минути е готово.
Коментари