Паниран кашкавал в кори за баница

Натали ТиховаНатали Тихова
Чирак
144
23
1
1
05/01/2017
"Много оригинален и лесен прочит на любимия ни кашкавал пане - този път паниран в кори за баница"
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
131 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо672 611
  • Преглеждания за месеца4882
  • Преглеждания за седмицата994
  • Коментирана16 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена131

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Увиваме хубаво всяко едно парче кашкавал в кора за баница, овалваме в яйце и пържим в сгорещено олио.

Аз сервирах със зелена салата с риба тон.

Рейтинг

5 30
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
Румяна Андонова
Става много вкусно и сполучливо!
0
0
Потребител#215390
У дома досега не сме правили кашкавала по този начин но ще пробваме и този вариант на панирания кашкавал
3
1
pavel_0303
pavel_0303
19.08.2018 17:37
Много добра идея, кашкавала не се разтича
4
0