Начин на приготвяне
За този апетитен кашкавал пане нарязваме кашкавала на 6 парчета с дебелина около 1.5 см.
Правим правоъгълни парчета.
Вземаме една кора за баница и я разделяме на две.
Едната половина намазваме с маслото и увиваме парчето.
Предварително си включваме уреда да загрява на 200 °C за 5 минути.
Разбиваме си яйцето и потапяме кашкавала в разбито яйце.
Върху кошницата на уреда си слагаме хартия за печене, която трябва да е колкото площта на кошницата, не повече.
Намазваме я с малко олио и тогава поставяме кашкавала, като пускаме уреда на 180 °C за 10 минути.
Обръщаме само веднъж за 5 минута панирания кашкавал с кори за баница в еър фрайър.
Коментари