Салата с булгур и чери домати

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
162
272
125
301
23/03/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 921
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Булгурът се измива и накисва във вода за 1 час.

След това се измива още веднъж и се слага да се вари на слаб огън във вода при съотношение 1:2.

След 15-20 минути се отстранява. Измива се със студена вода и се изцежда добре.

Прехвърля се в купа и към него се добавят останалите компоненти. Овкусява се с подправки и се поднася.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар