Булгурена супа с кресон

Криси ЧерниковаКриси ЧерниковаДарт Вейдър162801012
28/03/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо447
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Булгурът се измива и се накисва за половин час. В тенджерка се налива 1.5-2 л вода.

Щом заври, се добавят скълцаните кресон и праз. Щом променят цвета си, се слага и булгурът.

Добавят се солта, зехтинът, девесилът и яденето се оставя да къкри на слаб огън до пълното сваряване на всички продукти.

Към края се слагат лимоновият сок и счуканият чесън.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар