Баничка в тиган

Sevinch AdilSevinch Adil
Новак
3014538
Баничка в тиган
Снимка: Sevinch Adil
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2-3
"Хапват се задължително с айран"

Необходими Продукти

  • кори за баница - 2 бр. домашно точени
  • сирене - 100 г
  • олио - 6 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Леко намазваме дъното на тигана с олио, поставяме първата кора като краищата висят навън, втората кора накъсваме и слагаме с натрошеното сирене като пълнеж.

Поръсваме с останалото олио, загръщаме с висящите краища на корите към центъра на тигана.

Печем на умерен огън, обръщаме баницата, като отново намазваме с малко мазнина дъното на тигана.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Sevinch Adil
Sevinch Adil
Благодаря, Мари..лесна и вкусна...може и друга плънка по желание да се сложи !
20.04.2016 20:39
Мария Георгиева
Мария Георгиева
Много интересна баничка. Изглежда страхотно! Ще се опитам да я приготвя.
14.04.2016 05:08