Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Аламинути»Тост потопен в яйце

Тост потопен в яйце

Наталия ПетроваНаталия Петрова
Готвач
3532k9812k2
Тост потопен в яйце
Снимка: Наталия Петрова
2 / 3
05/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2
"Двойно по-вкусен и сочен"

Необходими Продукти

  • хляб - 4 филийки
  • яйца - 1 бр.
  • салам - 6 тънки филийки, Камчия
  • кашкавал - 4 тънки филийки
  • шарена сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцето се разбива хубаво. Разделяме върху двете филийки по равно от кашкавала и салама, поръсваме с малко шарена сол и отгоре слагаме другите две филии.

Включваме сандвич тостера да загрее и след като е готов, с четка мажем малко олио основата и капака, след това хващаме сандвичите, с две ръце потапяме в яйцето.

Обръщаме и потапяме и от другата страна, след което слагаме в сандвич тостера и затваряме капака. Изчакваме около 1 мин. и изваждаме.

Така приготвяме и втория тост.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

К К
К К
Вкусно е за закуска!
17.05.2016 15:07
Потребител#167180
Потребител#167180
Чудесно и вкусно!
06.05.2016 00:18
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Много са вкусни по този начин, направо душичка.
05.05.2016 21:27
1
Покажи всички подкоментари
Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Идеални за закуска.
05.05.2016 21:24
1
Покажи всички подкоментари